Efter Journeo plc förvärv av MultiQ 2023, heter MultiQ Denmark A/S nu Journeo A/S.

Namnbytet representerar ökade investeringar i regionen av Journeo och skapar en plattform för tillväxt av koncernens end-to-end-lösningar som kopplar samman miljontals resor i realtid varje dag.

Journeo är också glada att kunna meddela utnämningen av Marcello Gregorovic som Business Development Manager för regionen.

Russ Singleton, VD för Journeo plc, förklarade: “Detta är helt logiskt. MultiQs kompetenser och rykte passar väl ihop med Journeo. Jag förväntar mig att Journeos kunder i Storbritannien kommer att dra nytta av vår utökade expertis inom tillgänglig information ombord och hållbara passagerarinformationssystem. På samma sätt kan kunder i Norden nu få tillgång till ett bredare erfarenhetsområde när det gäller att leverera transformativa transportteknikprojekt.”

Mads Henrik Hansen, VD för Journeo A/S, tillade: “Det finns nu en stor möjlighet att samarbeta med transportoperatörer och myndigheter över hela regionen för att leverera ännu smartare, säkrare och mer hållbara transporttjänster. Kunder kan vara säkra på att den lokala ledningsstrukturen, supportteam och servicekanaler förblir intakta.”

Connected systems, for connected journeys.